Font: www.godella.es

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i el regidor Fernando Oliveros han rebut aquest matí a la porta de l’Ajuntament a dotze dones de la residència La Saleta de Campolivar, que han recobert alguns dels arbres del carrer Major amb ganxet i punt de creu.

Les usuàries d’aquesta residència ja venen realitzant des de fa anys un taller de costura, i havien decorat les palmeres de les seues instal·lacions a Campolivar. Aquesta iniciativa, que va nàixer per tal que els majors desenvolupen les seues habilitats, milloren la seua autoestima i contribuisquen a reduir els estereotips de la vellesa, va tindre tant d’èxit que s’ha decidit exportar-la als carrers del poble.

Així, amb la col·laboració de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Godella, els huit arbres del carrer Majors han estat els primers en rebre aquests treballs de ganxet i punt de creu, però segons han manifestat tant l’alcaldessa com la directora del centre, Celia Pérez, potser no siguen els únics.

Les dones de La Saleta, acompanyades d’altres treballadores de la residència i de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, han aprofitat l’ocasió per agrair al consistori l’oportunitat de mostrar el seu treball a un carrer que, com ha recordat Eva Sanchis, està ple de xiquets i de segur que ho disfruten. A més, les dones li han entregat un regal a l’alcaldessa, un quadre fet de ganxet i punt de creu.