Font: www.godella.es

La darrera setmana es va celebrar a Burjassot una reunió entre À Punt i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV). La directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), Empar Marco, la directora d’informatius d’À Punt, Remei Blasco, i el cap de la unitat de Projecció Social, Albert Vicent, van presentar el model de col·laboració entre tots dos ens.

Aquest document suposa la possibilitat per als mitjans de proximitat de col·laborar activament amb l’ens públic autonòmic a través de diferents nivells. En paraules del regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Godella, Paco Aràndiga, «es tracta d’una oportunitat única i un gran pas endavant per a les emissores municipals com és el cas de Ràdio Godella. A partir d’ara començarem a treballar per establir sinèrgies i poder oferir cada cop una programació més variada i ambiciosa, tant a nivell informatiu com tècnic».

Després d’aquesta reunió, el següent pas serà el d’elaborar un document conjunt entre À Punt i la XEMV en que es concrete el marc de col·laboració i es vertebre aquest nou model comunicatiu de proximitat.

A aquesta reunió també estigueren presents el secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil i la seua secretària i interlocutora amb la XEMV, Maite Noguera, així com representants de les diferents emissores municipals de la Xarxa.