El Bus de la Llengua visitarà Godella els dies 26 i 27 de març

Font: www.godella.es

El Bus de la Llengua –una iniciativa de la Generalitat Valenciana per promoure l’ús del valencià per tot el territori autonòmic- visitarà Godella el dilluns 26 i dimarts 27 de març. Estarà estacionat el dilluns en el col·legi Barranquet i el dimarts en el Cervantes en horari en horari de 10 a 16:30 h.

Es tracta d’una campanya «molt interessant i necessària per augmentar el prestigi social de la nostra llengua i garantir el seu ús normal», ha explicat la regidora de Promoció del Valencià, Paquita Mocholí. L’autobús, de 12 metres de llarg, compta al seu interior amb 25 ordinadors per a realitzar diverses activitats i consultar informació. Els tallers i les activitats que es desenvoluparan estan sobretot enfocats a estudiants, però qualsevol veí o veïna pot apropar-se per participar i rebre informació i merchandising.

Es tracta, en definitiva, de que tota la població valenciana es senta orgullosa de tindre també el valencià com a llengua oficial. Com especifica la campanya Sempre teua, de la Generalitat, «totes i tots podem construir ponts de comunicació en valencià per a qualsevol aspecte de la vida. El valencià està viu perquè hi ha gent que el parla. La llengua és teua, tant si la parles com si no, perquè de ben segur que l’entens. I, apel·lant als sentiments d’una nota que pot ser d’amor o amistat, volem que siga Sempre teua. La teua llengua».

Consulta l’oferta de tallers del Bus de la Llengua

Consulta tota la informació de la campanya Sempre teua

Arxivat en: Cultura i Educació, Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *