#MantenimElNostreCompromís

El passat divendres dia 20 d’abril en els espais de Villa Eugenia, el nostre col·lectiu organitzà una xarrada en què per una banda, la nostra alcaldessa Eva Sanchis va fer un balanç dels dos anys i mig de mandat a l’ajuntament i les nostres perspectives de futur.

A continuació, el diputat al congrés, Joan Baldoví ens explica des de la seua perspectiva, com sempre molt propera, com ens afecta els pressupostos generals als nostres interessos, locals i en l’àmbit de País Valencià.

L’acte estigué precedit per la projecció del vídeo #MantenimElNostreCompromís, ideat pel nostre col·lectiu i el qual explica de manera didàctica, el present i l’aposta de futur de Compromís al poble de Godella.

Arxivat en: Alcaldia, Compromís, Congrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *