El proper dijous 31 de maig a les 19:30 h, tindrà lloc a l’Ajuntament de Godella la sessió ordinària del ple de maig, en la qual s’haurà d’aprovar, entre d’altres qüestions, l’adhesió d’aquest consistori al pla Edificant de la Generalitat Valenciana per realitzar millores als centres educatius El Barranquet i Cervantes.

En el cas de El Barranquet es pretén realitzar una rehabilitació i reforma integral, doncs es tracta d’un centre que no ha sofert cap modificació substancial des de la seua construcció fa aproximadament 30 anys. En el Cervantes –que sí va ser objecte d’una reforma fa uns cursos- es continuarà treballant per millorar les seues instal·lacions.

D’altra banda, es votarà la Modificació de Crèdits 3P/2018 de suplement de crèdit a finançar amb baixa per anul·lació, i el reconeixement extrajudicial de crèdits 4/2018. També es portarà a debat el contracte de recollida de residus sòlids i neteja viària.

Per últim, el grup Canviem Entre Tots presentarà una moció per a l’habilitació d’un jardí de cendres en el cementeri municipal.