Tatiana Prades: «Enguany ha hagut activitats diferents a altres anys que han tingut molt bona acollida»

Font: www.godella.es

Amb el tradicional castell de focs artificials del darrer dissabte i la processó del Crist de la Pau , van finalitzar les festes de Godella 2018.

Les festes s’iniciaren el tretze d’agost, amb el pregó, que començà la setmana gran de Godella. Activitats com el Combato di Vino, la Tapa per l’aire, la jornada Custom Motera o les ja consolidades paelles congregaren a un gran nombre de persones.

Unes festes que han comptat un any més amb el suport de les penyes, que han fet possible la realització d’activitats pels veïns i veïnes de Godella, i que en paraules de la regidora de l’àrea, Tatiana Prades, han tingut un resultat «molt positiu».

«Enguany ha hagut activitats diferents a altres anys que han tingut molt bona acollida, com la Godega de la penya Mel de Romer o el taller de Zumba de les Pebreretes. I altres activitats que es van consolidant, com la Tapa per l’aire de la penya Tot per l’aire i el Combato di Vino que va ser retransmès per la televisió pública valenciana, Àpunt», ha comentat la regidora Tatiana Prades.

Unes festes que han tingut en el Parc del Molí un dels seus centres neuràlgics -especialment de nit- i que s’han desenvolupat «de forma prou tranquil·la, sense grans incidents i respectant els horaris establits per l’Ajuntament».

Per altra banda, la regidora afirma que ha hagut certes complicacions en l’organització d’alguns actes com el canvi d’ubicació de l’espectacle musical “Jaula de Grillos” per motius climatològics. A més, «la festa dels Moros i Cristians que malgrat haver-hi hagut menys comparses i la desfilada ha sigut més curt que anys anteriors, les persones encarregades s’han esforçat moltíssim i cal donar-les el nostre reconeixement i suport», ha assenyalat Prades.

Altre aspecte a destacar ha sigut la bona convivència entre clavaries i penyes. No obstant açò, la regidora de festes fa un crida, perquè actualment no hi ha clavaris ni del Rosari ni del Salvador, i aprofita per animar a la gent a ser clavari o clavariessa.

Les festes s’han pogut seguir a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) a través del hashtag #GodellaenFestes.

En setembre, la regidoria de Festes farà, juntament amb les clavaries i penyes, una reunió de valoració d’aquesta edició i començarà a preparar les festes de Godella de 2019.