Des de la regidoria de cultura i festes els Nadal, són importants per a tots

Un any més i com unes dates de les més tradicionals del nostre calendari, la regidoria de Cultura i Festes presidida per Tatiana Prades, ens ha preparat una programació molt digna per a aquestes festes i pensant en el públic de diferents edats.

Dins d’aquesta programació caldria destacar l’espai dedicat a la festivitat dels Reis Mags d’Orient, festa en la qual ha pogut involucrar a diferents col·lectius de les festes del nostre municipi per organitzar una cavalcada de molt colorit i il·lusionant per als més menuts i també perquè no, per als més joves i majors dels que cal agrair aquesta implicació en aconseguir aquest ambient.

Notícia web Ajuntament de Godella

 

Arxivat en: Cinema, Compromís, Festes, Regidoria de Cultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *