A proposta de la nostra regidora d’agricultura, l’Ajuntament de Godella aprova per unanimitat una moció en defensa de la citricultura valenciana

A proposta de la regidora d’agricultura de Compromís l’Ajuntament de Godella aprova per unanimitat una moció en defensa de la citricultura valenciana.

Arran de la signatura de l’acord econòmic de la Unió Europea amb l’Africa Merdidional en l’any 2016 les taronges sudafricanes estan inundats els mercats europeus coincidint amb lèpoca d’exportació de la taronja valenciana. Els eurodiputats del partit popular i del partit oscialista varen votar a favor d’este acord.

Estes taronges estàn produïdes sense respectar les normatives fitositàries i laborals que s’exigeixen als nostres llauradors, i per tant són un potencial perill de plagues i una competència deslleial.

Per tant reclamen que es defensa l’agricultura mediterránea per a mantindre viu un sector fonamental en la nostra agricultura i demanem a la ciutadania que facen un consum responsable i miren l’etiquetat dels productes que compren i la seua procedència per a consumir productes de proximitat i de temporada.

Arxivat en: Agricultura - Consell Agrari, Alcaldia, Comarcal, Compromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *