Una Modificació del Pla General d’Ordenació Urbana necessària per a Godella

Necessària perquè volem reordenar les dotacions pendents d’ adquirir des del PGOU aprovat l’ any 1990, valorades en mes de 9 milions d’ euros, i volem adquirir-les per gestió urbanística I no per expropiacions.

Volem ubicar les zones verdes del poble en aquelles zones que en estos moments ja tenen arbres, per això proposem un gran parc públic de 25.000 m2de zona verda en la Lloma  dels Frares (entre el  Reina Sofia I l’EPLA) per conservar eixa pinada.

Volem  que els nostres joves visquen a  Godella, promovent vivenda de promoció publica en règim de lloguer, i  en propietat a preus asequibles, permeten vivendes plurifamiliars amb un maxmim de planta baixa i tres pisos.

Tots els sector hauran d’establir sistemes propis de drenatge i condicionem la seua execució a la solució definitiva de la connexió del barranc  dels frares amb el Palmaret.

Esta modificació, que no reclassifica ni un metre mès  de sòl,  s’ha de portar al ple, que aprovarà l’ inici de l’ exposició al públic, moment en que la ciutadania pot presentar al.legacions abans de la seua aprovació provisional. Despres, la Generalitat podrà aprovar-la definitivament.

Arxivat en: Compromís, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *