Nou servei web al cementeri de Godella

L’Ajuntament de Godella digitalitza tota la informació del cementeri i llança una web de consulta

Gràcies a este sistema, tota la informació relativa al cementeri municipal està assegurada i serà de fàcil consulta per part de qualsevol veí o veïna.

Com a curiositat, es permet associar una imatge de la làpida als difunts perquè siga més fàcil la identificació, tant per part dels tècnics de l’Ajuntament com de les persones que, prèvia consulta en la web, es dirigisquen al cementeri.

Associada a la nova gestió, i pensant en el visitant final, s’ha desenvolupat una web de consulta –integrada en la web de l’Ajuntament i fàcilment localitzable amb la icona del cementeri- on a partir de les dades de nom o cognom del difunt s’indica la seua localització exacta i es mostra un mapa amb una ruta suggerida des de l’entrada. Així, en cas de no recordar on es troba el nostre afí, podrem trobar-ho de manera senzilla.

Cal destacar que, en breu, des del mateix cementeri es podrà consultar la localització del difunt i les dades associades. Per a tal fi es facilitaran a les persones que visiten el cementeri els mitjans informàtics necessaris.

Arxivat en: Alcaldia, Modernització

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *