S’obri el termini, fins el 31 de març, per sol·licitar l’habitage de lloguer social de l’Ajuntament de Godella

La  regidoria de Benestar Social, ha obert hui, dilluns 11 de març, el termini per sol·licitar l’adjudicació en règim de lloguer social de l’habitatge situat al carrer Santa Teresa, 3. Este termini estarà obert fins el proper diumenge 31 de març.

L’Ajuntamenr posa este habitatge amb un preu de lloguer simbòlic a disposició de les famílies del municipi amb greus problemes econòmics.

Podran participar del procés de selecció totes aquelles persones que estiguen residint al municipi de Godella i que reunisquen els requisits especificats en les bases. La sol·licitud haurà de presentar-se mitjançant el model que acompanya les bases com a Annex II, a través del registre d’entrada de l’Ajuntament de Godella.

Continuarem treballant pel benestar de les persones.

Arxivat en: Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *