Que opinen els veïns i veïnes dels barris de Godella del present i futur de la gestió municipal

Durant els mesos de setembre a desembre Compromís per Godella, hem fet un procés participatiu per conèixer l’opinió del nostre veïnat sobre les diverses àrees de la gestió municipal i per analitzar els problemes que més incidència tenen en la vida dels ciutadans. Al voltant d’un centenar de persones han assistit a les 5 reunions celebrades: dos en el Casc antic, una en l’Eixample-Tercio-Quartella, una altra del Barranquet-Pensamiento i finalment les urbanitzacions del municipi (Campolivar-Lloma del Gualo-Ermita Nova).

Les persones assistents valoraren positivament la gestió realitzada tant per l’Alcaldia, com per les àrees de major projecció pública: Cultura i Festes, Esports, Comunicació, Educació, Serveis Socials, Joventut i Participació Ciutadana, per aquest ordre.

Respecte a la problemàtica del municipi hi ha pràctica unanimitat, en que són la neteja viària, els contenidors de reciclatge, l’estat de l’asfalt i les voreres i el Trànsit i l’aparcament com els més importants. També problemàtics però amb una incidència menor són l’elevat deute municipal, la manca d’espais específics per a gossos, el soroll al carrer, les inundacions, la manca d’habitatge per a joves o de centres de dia per a majors, el manteniment de zones verdes o la presència de la policia local al carrer.

Amb estes dades, queda clar que necessitem un pressupost per al 2019 per augmentar les dotacions destinades a este àrees i des de Compromís per Godella, treballarem per millorar la gestió municipal i donar solucions als problemes que més afecten els nostres veïns i veïnes.

Si tens alguna aportació que fer a estes conclusions, encara estàs a temps de fer-ho. Envia’ns la teua opinió o la teua proposta via e-mail a [email protected] , via WhatsApp  654 510 668 o físicament al Grup Municipal en l’ajuntament o al local de Compromís Burjassot-Godella al carrer Lauri Volpi nº 37 baix (Burjassot).

Arxivat en: Alcaldia, Compromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *