Desgraciadament, com ocorre amb massa freqüència, Unides Podem,  no conta la veritat.

La moció presentada el passat juliol per Unides Podem, sol·licitant la declaració de Paratge Natural Protegit de les zones de Les Pedreres, la Torreta del Pirata i la Lloma  dels Frares, no va ser “rebutjada tant per Compromís i PSOE des del govern com per PP i Cs”, va ser la pròpia regidora, Irene Ferre, la que la va retirar, desprès que s’aprovara, en els vots de Cs, Compromís i PSOE,  una esmena a eixa mociò.

L’esmena aprovada insta la declaració de Paratge Natural Protegit de la zona denominada Les Pedreres, única zona de les tres propostes que compleix el requisit legal de ser sol calificat com no urbanitzable. La normativa exigeix que l’ús de  la zona  que es vol declarar paratge natural ha de ser compatible en els usos que es pensen establir allí, perô mai urbanitzable.

Quan parlen de urbanisme “obsolet I especulador” hi ha que recordar que el PGOU vigent des de 1990 no s’ ha pogut  modificar pel seu vot en contra.

I també que el pla general de Godella  té aproximadament un 22,9 del seu sol  protegit,  L’horta,  991.000 m2, El  Bovalar  554,000 m2 i Les Pedreres 377.000 m2,  i  que el  sol  no urbanitzable suposa el 54,5% del terme.