L’empresa gestora de la piscina municipal de Godella, Activitats Aquàtiques de l’Horta, ha entrat en concurs de creditors i ha renunciat a continuar amb la prestació del servei.

La pandèmia que ha obligat a tancar o suspendre durant mesos l’hostaleria, hotels, teatres, gimnasos, les activitats esportives no federades, les festes i les activitats d’oci, ha provocat la fallida de moltes empreses davant la impossibilitat de pagar lloguers, nòmines i subministraments alhora que es reduïen el número d’usuaris o directament es tancava el servici.

Les administracions públiques, estatals, autonòmiques i locals, front a estes situacions no han tingut la suficient agilitat per donar resposta a estes necessitats, però al tractar-se de diners públics els procediments administratius no poden obviar-se i el control dels mateixos ha de ser exhaustiu.

Lamentem que després de tants anys s’haja arribat a esta situació en la que tothom eixirà perjudicat. L’ajuntament es veu obligat a tancar un servei municipal, els usuaris perden la seua activitat i els treballadors el seu lloc de treball.

Des del grup municipal Compromís volem manifestar el nostre reconeixement a la tasca desenvolupada durant estos anys per l’empresa Activitats Aquàtiques de l’Horta i al seu personal.

Molts dels nostres fills i filles s’han ensenyat allí a nadar, han pogut practicar diferents esports i en l’edat més adulta han preparat el seu part allí i han fet activitats lúdiques per mantindre’s en forma. També ha sigut un recolzament per a l’escola esportiva municipal i l’escola d’estiu.

El ple municipal del passat mes de Febrer, va aprovar el reequilibri econòmic amb l’empresa prestadora del servei de gestió de la piscina coberta, un reequilibri on s’abonen aquelles pèrdues que han pogut acreditar, i han sigut avalades pel personal tècnic de l’Ajuntament.

El grup municipal de Compromís treballarem per a que l’activitat esportiva lliure i la dels clubs puga continuar fent-se en la nostra piscina a la major brevetat possible, quan s’alcen les limitacions imposades per l’estat d’alarma i s’adjudique novament en licitació, la gestió de la piscina.