• L’Escola de Pasqua de Godella, organitzada per la regidoria d’Infància i Joventut, ha finalitzat hui amb un tancament de festa en el qual les xiquetes i xiquets s’han divertit amb multitud d’activitats.

Durant tota la setmana, els més xicotets han gaudit d’uns dies en què han abandonat les aules per a gaudir d’una altra forma d’entreteniment baix la supervisió de persones dinamitzadores.

Com és habitual, l’Escola de Pasqua ha sigut un gran èxit ja que s’han esgotat les 60 places disponibles per a participar.

Tatiana Prades, regidora d’Infància i Joventut, ha mostrat la seua alegria pel resultat final: “L’Escola de Pasqua és un valor segur, ja que comprovem cada any la satisfacció de totes les xiquetes i xiquets que participen durant la setmana en les diferents activitats programades”.

“Volem agrair la confiança dels pares i mares, ja que sense ella no podríem fer que estos dies foren tan especials per als més xicotets”, ha agregat la regidora, qui ha animat a tota la ciutadania a continuar participant dels esdeveniments i activitats que es realitzen des de l’àrea d’Infància durant la resta de l’any.

Finalment, Prades ha destacat el caràcter inclusiu de l’Escola de Pasqua: “Fem un esforç molt gran perquè l’Escola de Pasqua siga inclusiva i, d’esta manera, tots els xiquets i xiquetes de Godella, independentment de la seua situació, estiguen atesos i s’ho passen en gran”.

Imatge i fons: Ajuntament de Godella