• L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Serveis Socials, celebra del 3 al 9 d’octubre la Setmana de les Persones Majors amb una àmplia programació d’activitats, esdeveniments i tallers.

Les activitats començaran el pròxim 3 d’octubre amb la xarrada titulada “Prevenció caigudes i Servei Teleassistència” a les 18 hores en la sala d’actes de Villa Teresita.

Un dia més tard, 4 d’octubre, se celebrarà el Passeig per l’Horta a partir de les 9.30 hores. Les persones participants començaran la seua particular cita esportiva des de l’Escorxador Municipal, lloc que acollirà també un aperitiu en finalitzar. 

El documental “100 días con Tata”, dirigit per Miguel Ángel Muñoz, es convertirà en protagonista durant el dimecres, 5 d’octubre. Esta cinta conta la commovedora història entre l’actor i la seua Tata, que li va criar quan era un xiquet. Ara, Muñoz relata en este documental la seua vida amb la Tata durant la pandèmia. El Teatre Capitolio acollirà la projecció de la cinta a les 18 hores i el posterior col·loqui.

Finalment, la Setmana de les Persones Majors posarà el seu punt i final amb l’exhibició del taller de gimnàstica de manteniment, obert a tota la ciutadania. L’activitat es realitzarà d’11.30 a 12.30 hores als jardins de Villa Teresita.

Ja per la vesprada nets i persones majors gaudiran junts del Contacontes Intergeneracional, que tindrà lloc en la sala d’actes de Villa Teresita a les 18 hores.

Fons: Ajuntament de Godella