• El ple de l’Ajuntament de Godella va aprovar ahir una moció en la qual condemna “els comentaris, acusacions i insults abocats en les xarxes socials i en accions en la via pública sobre el Consistori i els i les regidores del mateix” després de l’aprovació fa setmanes del conveni urbanístic del sector 31-32.

Els vots favorables dels regidors del PSOE, Compromís i Ciutadans van fer que que s’aprovara esta moció a la qual no van mostrar el seu suport i van votar en contra els representants del Partit Popular, Unides Podem-EU i José Antonio Bogas, del grup de no adscrits.

En l’escrit, a més, es manifesta “el rebuig absolut a la violència i a la intolerància que s’han produït en estos dies des de diferents pàgines i perfils que no són un exemple per a la ciutadania de civisme democràtic”. L’Ajuntament, afegeix, està “compromés amb el foment del respecte”.

D’altra banda, en la moció s’anuncia que l’Ajuntament “prendrà les mesures oportunes respecte als comentaris en xarxes socials per a eliminar, bloquejar i denunciar a les persones que provoquen estos comentaris”.

També es va tractar la modificació de les taxes esportives i el procediment de reversió a favor del Consistori del solar destinat a la Biblioteca. Tots els regidors del ple es van mostrar a favor del procediment de reversió del solar destinat a la Biblioteca Municipal que finalment no es construirà. 

Els representants municipals van aprovar que este immoble, que actualment és una zona enjardinada junt a la Torre del Boïl, tornara a ser propietat de l’Ajuntament. Carles Durán, durant la seua intervenció, va explicar que no es té intenció d’actuar sobre aquest solar.

Fons: Ajuntament de Godella