Un any més, l’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria d’Igualtat i en col·laboració amb diferents entitats i associacions locals, ha preparat una programació molt completa amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Així bé, des del dimecres 1 de març fins al dilluns 13 Godella es vestirà de morat per a reivindicar la igualtat real entre dones i homes i conscienciar a tota la població de l’important paper que juguen les dones en la societat.

Villa Eugènia acollirà la presentació de les activitats de la Setmana de la Dona, que comptarà amb la col·laboració de les alumnes del Conservatori de Música i el grup “Creació Literària” de l’Escola d’Adults, el dimecres 1 a les 19.00 hores.

El dijous, a les 18.00 hores, es realitzarà un taller de cuina creativa en el local de les Amas de casa Tyrius, organitzat pel departament Serveis Socials d’Atenció Primària.

Les activitats continuen el dissabte, a partir de les 10.30 hores, amb un passeig per l’horta encapçalat per les Associacions de Dones de Godella i Rocafort. A més, hi haurà un esmorzar en el restaurant Casa Bou i un concert feminista a càrrec de l’artista Mariola. 

El dilluns, dia 6, les veïnes i veïns de Godella podran gaudir d’un cinefórum en el saló de plens de l’Ajuntament. Es projectarà la pel·lícula “Sufragistas” a les 18.00 hores.

També hi haurà espai per a un taller de bijuteria i ceràmica, que tindrà lloc el dimarts a les 11.30 hores en Xicaranda. 

El dimecres, 8 de març, com és habitual es realitzarà l’acte institucional, a les 12.00 hores a la porta de l’ajuntament i a les 17.30 hores eixirà un autobús des de Godella perquè totes aquelles persones que desitgen anar a la manifestació de València puguen fer-ho còmodament. 

El dijous i divendres hi ha programats dos concerts, un a càrrec d’Amparo Durbán i Adolfo Barberà, organitzat per l’Associació A Cada Lluna, i un altre baix el títol “A cau d’orella” organitzat per la regidoria d’Igualtat. Les actuacions seran en Villa Eugènia a les 20.00 hores.

Per a finalitzar amb la Setmana de la Dona, el dissabte 11 el Coro Revelación Cultural oferirà un concert en el mercat de venda directa i el dilluns 13, a partir de les 20.00 hores, el Casino Musical de Godella acollirà un esdeveniment per a posar en valor el comerç en femení. 

Font: Ajuntament de Godella

Foto: Ajuntament de Godella