El Govern del Partit Popular encapçalat per Sr. Rajoy esta preparant una reforma de l’Administració Local que esta siguent criticada fins i tot pels seus regidors i regidores.
La població estem demanant que s’aprime l’Administració i des de Compromís apostem per l’eliminació de les Diputacions Provincials, i tots aquells càrrecs innecessaris que inunden l’Administració així com dels privilegis d’alguns polítics difícilment explicables (dietes, cotxes oficials, pensions vitalícies, cobrament de diferents sous per ex Presidents, etc…)

Però el Partit Popular aprofita de nou la crisi per atacar a l’Administració més propera al ciutadà i al mateix temps propiciar el bipartidisme reduint el número de regidors i, per tant, de Partits Polítics. Amb la nova reforma es reforcen les Diputacions Provincial (recordem que els seus Diputats no son triats directament per la població sinó pels partits polítics d’entre els seus regidors) per a donar li competències que ara tenen els Ajuntaments. De manera que per exemple hi ha assumptes que ara la població tramita davant els Ajuntaments que haurà de tramitar davant una Administració molt més llunyana com la Diputació o la Conselleria, perjudicant al ciutadà en una odissea de viatges per les diferents finestres de l’Administració.

Poc s’estalviarà retallant els representants més propers a la ciutadania, uns regidors i regidores el 80% dels quals no cobra cap sou. Retallar l’administració més barata, eficient i propera al ciutadà no és més que l’excusa per incrementar les competències de les Diputacions i així incrementar el nombre de serveis que contractar a empreses amigues i el de càrrecs per a col·locar a dit a amics.
Que posen la tisora on realment cal i no en el pluralisme i la democràcia

NO ES AIXÒ, SINO TOT EL CONTRARI !!!!