L’aposta per la sostenibilitat i el transport alternatiu és un dels compromisos que uneixen a Godella, Burjassot i Paterna. Més enllà de qüestions ideològiques i diferències polítiques aquests tres municipis han sigut capaços d’atendre a una de les demandes de la ciutadania i han fet compatibles les seues bicicletes de lloguer. Amb motiu de la Setmana de la mobilitat i de la recentment inaugurada intercambiabilidad de les seues bicis, dissabte passat 28 de setembre van celebrar una marxa conjunta que va transcórrer pels tres termes. A les 10.15 hores, prop d’un centenar de ciclistes de totes les edats van prendre l’eixida en el solar situat enfront del parc científic de Burjassot,

Autoritats de les tres localitats van participar activament en la marxa. La regidora d’Educació i de Personal Eva Sanchis i el exconcejal Genís Ruiz van ser alguns dels integrants de la serp multicolor. També van estar presents en l’acte els alcaldes de Godella i Burjassot, Josep Manel San Fèlix i Jordi Sebastià, que van recolzar la iniciativa.

La marxa va constar de 4 quilòmetres i aquells que van acudir sense bicicleta pròpia van poder disposar, de forma gratuïta, d’una del servei de lloguer comú Movus. A l’arribada, tots els participants van poder arreplegar una samarreta commemorativa a més de diferents productes oferits per diferents patrocinadors com a aigua i barres energètiques de Consum.