La Regidoria d’Esports impulsa la web 2.0

Amb la intenció de donar la major difusió possible i facilitar l’accés a tota la informació que genera la Regidoria d’Esports, s’han obert diferents fòrums i plataformes de promoció que gestionen els treballadors mateixos i els responsables del Departament. «Estem realitzant un esforç extra per a penjar en la xarxa tot tipus d’informació que puga ser d’utilitat tant a monitors com a esportistes, usuaris, pares, familiars i per a totes aquelles persones interessades a saber què fem, quan ho fem i on ho fem», va comentar el regidor d’Esports, Francesc Aràndiga.

Els resultats dels equips, les competicions, la informació prèvia de les jornades així com els diferents èxits individuals i col·lectius dels esportistes godellencs, els horaris d’entrenament, les instal·lacions, els esdeveniments, la programació estable… tot està disponible en les propostes mediàtiques oferides: la pàgina web de l’Ajuntament, el blog (http://esportsgodella.wordpress.com), la pàgina de Facebook (esportsgodella) i la de Twitter (@esportsgodella).

Arxivat en: Esports, Regidoria d'Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *