Intercanvis formatius en Pasqua

En resposta a la visita que en els mesos de juliol i d’octubre van realitzar joves de Noisy-le-Roi i Bailly a Godella, des del 29 d’abril fins al 4 de maig, 14 alumnes, un monitor i un responsable de la Regidoria d’Esports gaudiran d’un nou intercanvi amb les ciutats agermanades. L’experiència tindrà lloc en dates vacacionals de Pasqua i permetrà a les persones participants visitar els llocs més representatius d’ambdues localitats així com de la capital francesa.

Així mateix i seguint aquest sistema d’intercanvi, també durant aquestes dates, des del 16 fins al 20 d’abril, un equip de bàsquet de Noisy-le-Roi visitarà Godella per a participar en les activitats que, de manera conjunta, organitzen la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Godella i el Club Bàsquet l’Horta Godella, entre les quals es troba el torneig per a categoria cadet. Posteriorment, a finals de juny, seran els jugadors godellencs els qui viatjaran a França per retornar la visita.

No obstant això, la primera de les recepcions tindrà lloc el dijous 10 d’abril. La Regidoria d’Agermanament i la d’Educació donaran la benvinguda a les expedicions d’estudiants que, un any més, passaran a formar part de la Comunitat Educativa de Godella durant uns dies. L’acte tindrà lloc al Casal Jove alMatadero, a les 13 hores.

Finalment, el dia 28 de juny, s’inaugurarà la plaça de Godella en la localitat de Bailly

Arxivat en: Agermanament, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *