S’obri el termini per inscriure’s en l’Escoleta de Pasqua

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Godella ha obert el termini d’inscripció per a l’Escoleta de Pasqua de Godella que enguany desenvoluparà l’activitat del 22 al 25 d’abril, des de les 8.00 fins a les 15 hores. Els veïns de Godella podran matricular els seus fills (d’entre 3 i 12 anys) del 7 a l’11 d’abril. El Col·legi Públic Barranquet serà, un any més, el centre on els monitors de l’Espai Jove desenvoluparan totes les activitats de l’Escoleta, amb tallers, jocs populars, contacontes, manualitats i diversió per a tots.

Les inscripcions s’han de presentar per registre d’entrada, a l’Ajuntament de Godella, i els preus oscil·len entre els 22 euros per xiquet, per al veïnat de Godella, i els 32, per al veïnat d’altres localitats. S’aplicarà un descompte a partir del segon germà matriculat.

Fitxa d’autorització

Sol.licitud d’inscripció

Arxivat en: General, Godella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *