Amb un enèrgic «Atreveix-te» arriba la XII Carrera Popular 10K a Godella, que tindrà lloc el pròxim 14 de juny amb un nou recorregut per les zones «més boniques» de Godella i Campolivar. Organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Godella, la 10K compta amb la inestimable col·laboració del Club d’Atletisme A les Nou i la Diputació de València.

A les 19.30 h, començarà la carrera des del Pavelló Cobert de Campolivar; una carrera que disposarà de llocs d’avituallament als 5 km i en la meta, així com de servei de massatgista. La inscripció màxima és de 700 participants i podrà realitzar-se fins al pròxim 12 de juny. El preu és de 5 euros per a aquells que s’apunten abans del 30 de maig i, per a la resta, de 7 euros. A més, podran aportar-se 2 euros solidaris i voluntaris que aniran destinats a Càritas de Godella.

Com ja és habitual, els xiquets també correran. Amb el lema «Papà jo també m’atrevisc», els infantils i alevins tenen una cita amb l’esport, també al Pavelló Cobert, però a les 18.00 h. La inscripció és gratuïta i es realitzarà des de les 16.30 h fins a les 17.50 h al mateix pavelló. I després de la carrera… festa infantil amb castell inflable i refrescs per als participants i el lliurament de samarretes, medalles i trofeus per als corredors.

+info

Cartel_3_infantil_VALENCIANO-low