El Conservatori Professional de Música Pintor Pinazo de Godella ja ha obert el termini d’inscripció per a les proves d’accés al curs 2014-2015, que es realitzaran, com ja és habitual, en dues convocatòries diferents: una, el dimarts 24 de juny i l’altra, el dimarts 2 de setembre. El cost de la prova d’accés és de 51 euros.

Per a presentar-se a la convocatòria de juny, el termini d’inscripció estarà obert fins al pròxim 16 de juny mentre que, per a la convocatòria de setembre, el termini d’inscripció serà de l’1 al 15 de juliol. Tant per a la primera com per a la segona convocatòria, s’ha de lliurar la documentació següent: full d’inscripció adequadament emplenat, fotocòpia del DNI i comprovant bancari. En el cas de l’alumnat menor de 12 anys, cal l’autorització de la direcció general competent en matèria d’ordenació acadèmica de la Conselleria d’Educació per a accedir a l’ensenyament. La documentació necessària per a la inscripció ha de lliurar-se a la Secretaria del Conservatori (parc del Molí), de dilluns a divendres, de 17.00 h a 21.00 h, o al Centre Cultural Xicranda, de dilluns a divendres, de 10.00 h a 14.00 h.

untitled

CastellanoA

CastellanoB

D’altra banda, el període de matrícula s’obrirà el 3 de setembre per a l’alumnat del Conservatori i el 8 d’aqueix mateix mes per a l’alumnat de nou ingrés. El cost de la matrícula és de 100 euros per a qualsevol dels cursos (de 1r a 6è), excepte per a l’alumnat amb família nombrosa (-50 %) o que estiga empadronat en la localitat (-20 %).

El Conservatori Professional de Música Pintor Pinazo de Godella, autoritzat per la Consellería d’Educació des del 2010, per primera vegada, en el curs 2014-2015, impartirà classe, en tots els cursos d’especialitats musicals: flauta, oboè, clarinet, saxofon, fagot, trompeta… fins a completar el conjunt dels ensenyaments professionals de música.