Els pròxims dies 16, 17 i 18 de juny tindrà lloc a Godella el II Curs d’Interpretació Musical i el Taller d’Improvisació impulsat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Godella. Vicent Gelós, a la flauta, i Joan Soler, a la guitarra, seran els encarregats de donar vida a aquest curs dedicat a estudiants de música de qualsevol nivell, músics amateur i professionals i instrumentistes de qualsevol modalitat.

triptic-curs-improv.indd

triptic-curs-improv.indd

Vicent Gelós, amb una extensa formació professional que va començar al Conservatori Superior de Música de València, al costat de Jaime Martín, impartirà el Curs d’Interpretació que se centrarà en el gènere clàssic i el jazz. El desenvolupament tècnic i interpretatiu del concertista, així com les seues capacitats musicals dins de la literatura i del repertori clàssic, són alguns dels objectius d’aquest taller, que es desenvoluparan en classes individuals i grupals (tres sessions individuals d’una hora i una sessió de dues hores en grup). El preu per a l’alumnat amb pianista acompanyant és de 120 euros i per a l’alumnat sense pianista és de 100 €. També hi ha la possibilitat d’anar d’oïdor i, en aquest cas, el preu del curs és de 50 euros.

D’altra banda, el Taller d’Improvisació serà a càrrec de Joan Soler, un dels guitarristes de jazz més reconeguts del panorama nacional que ja l’any passat va actuar al Festival Internacional de Jazz de Godella juntament amb la formació Lucho Aguilar Quintet. Potenciar la improvisació en el seu vessant creatiu és l’objectiu d’aquest taller les sessions del qual seran eminentment pràctiques i en les quals s’abordaran temes com l’harmonia i l’escala del blues. El curs tindrà dos nivells: un nivell A (bàsic) i un nivell B (iniciats), amb un màxim de sis persones per grup. Les classes es repartiran en tres sessions de tres hores cada dia i, en aquest cas, el preu és de 80 euros per persona i de 60 per a qui assistisca d’oïdor. Excepte els pianistes, la resta ha d’utilitzar el seu propi instrument.

Tant per al Taller d’Interpretació com per al Curs d’Improvisació es pot optar per un descompte del 20 % per a l’alumnat de l’Escola de Música o del Conservatori Professional de Música Pintor Pinazo i els músics vinculats a la Societat del Casino Musical. Les persones que estiguen interessades a matricular-se han de posar-se en contacte amb els docents a través dels següents correus electrònics: [email protected], per al Curs d’Interpretació, i [email protected], per al Taller d’Improvisació.