El Bar del Poliesportiu municipal ha tancat fa uns dies per abandó del concessionari després d’haver estat sancionat pel ple de l’Ajutament.

Des de Coalició Compromís de Godella i des de les Regidories que exercim hem treballat de valent perquè es complira la llei i es sancionara a l’empresa per no haver pagat el cànon establit en la concessió i per tal que afectara de la menor manera possible als usuaris. En el moment vam tindre coneixement de la situació d’impagament es va comunicar a la regidoria responsable, que va iniciar l’expedient que es va resoldre en l’últim ple.

A partir d’eixe moment, hem instat l’inventariat dels materials i maquinari que havia aportat el concessionari i que roman a la instal·lació i hem constatat la pèrdua de la fiança que va aportar en un moment inicial.

Per tant, el Bar romandrà tancat el menor temps possible, ja que s’ha arribat a una solució d’emergència. Estarà al carrec del mateix, temporalment, l’empresa adjudicatària del bar del pavelló que ja te contracte amb l’Ajuntament.

Paralel·lament va a iniciar-se la nova licitació, de la qual podeu informar-vos a través de la web municipal o a les Dependències municipals.