Godella aprova el pressupost per al 2014

En el mateix plenari s’ha aprovat, amb els vots de l’equip de govern, el pressupost municipal per a l’any 2014. L’ajuntament venia funcionant des de principis d’any amb el pressupost prorrogat.
El nou pressupost és auster i incorpora com a novetat el pagament d’una primera anualitat de la sentència del Parc de la Devesa per import de 200.000€, als quals s’han d’afegir altres 250.000€ incorporats prèviament del romanent del pressupost del 2013.
El capítol I (personal) continua congelat per decisió del govern de l’estat. El capítol II (despesa corrent) s’augmenta en 400.000€ per a fer front a les factures de llum, gas, telèfon, manteniment i reparació d’instal·lacions, neteja, transport, etc. El capítol III (préstecs i interessos) disminueix, perquè s’ha reduït l’endeutament municipal. En el capítol IV es mantenen integres les subvencions a entitats i associacions culturals, esportives, etc i s’augmenten les ajudes d’emergència social fins els 155.000€. Finalment el capítol VI(inversions) dotat amb 176.500€ es limita a mobiliari i equipament, biblioteca, millores en l’enllumenat i pressupostos participatius.

En total s’han reduït 700.000€ respecte al pressupost de l’any anterior.

 

Arxivat en: Godella, InfoGodella, Mocions, Plenaris

Comentaris

  1. Julio Rausell Brú diu:

    Per a la millor transparència es deuría publicar el detall de les despeses per a coneixement dels veins.I si cal, les mesures per al próxim preasupost per estalviar en partides qu’es puguen exerceir per els funcionaris municipals.
    I en quant als comentaris, de tots el que he fet, ¿Per qué no em contesta ningú ni es fá cap comentari al respecte?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *