Godella dedica una avinguada a Andreu Alfaro

El plenari de l’ajuntament de Godella ha aprovat per UNANIMITAT de tots els grups polítics, dedicar l’avinguda central del Polígon d’Obradors (actual c/fusters) a l’escultor Andreu Alfaro. El taller on Alfaro ha produït bona part de la seua obra, es troba precisament en eixe carrer i la família ha decidit convertir-lo en un petit museu, on s’exposen obres de l’escultor, juntament al ja existent museu del petit electrodomèstic; ambdós restaran oberts tots els dies al públic. Amb esta inauguració Godella incorpora un nou espai cultural i reconeix públicament la valúa i els mèrits de l’artista, vinculat professionalment durant anys al nostre poble.

Arxivat en: Cultura i Educació, General, Godella, InfoGodella, Mocions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *