Imagen

La Regidoria de Cultura i Comunicació de Godella ha presentat la quarta edició del concurs de fotografia digital que porta per títol “Coneix Godella” i el resultat del qual el podran gaudir tots els veïns i veïnes de la localitat al pròxim calendari municipal. Els premis establits són els mateixos d’anteriors edicions: un primer premi que estarà dotat amb 250 euros; el segon premi, que comptarà amb 150 euros d’assignació; i el tercer, destinat a joves de fins a 16 anys, amb 100 euros.

La participació està oberta a qualsevol persona sense límit d’edat que puga demostrar ser propietària de les instantànies o tenir garantit el seu dret d’ús pel propietari o propietària, hauran de ser originals i inèdites i no podran haver sigut premiades en altres concursos o certàmens. Podran ser en blanc i negre o en color. Es permet el retoc digital sempre que siga per a millorar la qualitat. No es permet afegir o eliminar elements, barrejar fotografies o modificar la composició original.

Cada participant podrà presentar fins a 3 fotos de cada modalitat en format JPEG. Hauran de tenir una resolució mínima de 2.560 x 1920 píxels i un pes màxim de 5 Megabites (Mb).

Les fotos s’enviaran sota un pseudònim al correu [email protected] abans de les 00:00 del dia 1 de desembre de 2014. Les bases completes es poden consultar en http://www.godella.es/va/sites/godella.portalesmunicipales.es/files/BASES-CALENDARI-2014_0.pdf