ImagenLa Diputació de València ha aprovat les bases del programa La Dipu t’eurobeca, unes beques que facilitaran la realització de pràctiques formatives en l’àmbit empresarial dels joves amb titulació universitària i menors de 35 anys de la Comunitat Valenciana. Amb la finalitat d’aconseguir una futura empleabilitat i una major integració en els mercats laborals nacionals i transnacionals, naix aquest programa amb un total de 50 beques el període d’inscripció al qual finalitza el pròxim 22 de novembre.

A més de tenir menys de 35 anys complits en el moment de la finalització del pagament i de disposar d’una titulació de diplomatura, llicenciatura o grau, s’han de complir una altra sèrie de requisits com ara estar empadronat en algun municipi valencià i tenir coneixements dels idiomes oficials de la Unió Europa, preferiblement l’anglès o el francès.

Les destinacions que s’ofereixen, en la seua majoria, es troben a Brussel·les encara que l’objectiu del programa és diversificar les destinacions conforme es vagen desenvolupant les beques. Les beques tenen una durada de cinc mesos i la dotació econòmica serà d’1.500 euros mensuals bruts, més fins a 500 euros per a sufragar les despeses d’anada i volta.

La sol·licitud ha d’emplenar-se per via telemàtica (www.sede.dival.es) i ha de lliurar-se a les oficines de la Diputació de València, al costat d’altres documents, com la fotocòpia del DNI, el justificant d’empadronament i la declaració de la renda. Tota la informació està disponible, també, a la pàgina web de la Diputació de València.

Text extret d’ http://www.godella.es/va/content/la-dipu-teurobeca-obri-el-termini-de-sol-licituds-50-beques