Trobada de Participació. 29/11/2014. 11 hores. Sala d’actes Villa Teresita

panfletoparticipacion-1_0

El Consell de Participació Ciutadana ha iniciat una campanya informativa per a convocar a la ciutadania de Godella a la «Trobada de Participació – Tots a l’una: Volem participar!». La cita tindrà lloc dissabte que ve 29 de novembre, a les 11 hores, en el saló d’actes de Vila Teresita.

«Després de 15 anys de recorregut, ha arribat el moment que la Carta de Participació Ciutadana, aprovada en 1999, arreplegue i amplie el paper dels ciutadans en l’Ajuntament», va comentar el regidor de Participació Ciutadana, José Valenzuela.
S’han establit quatre punts de debat per a la reunió. El primer tractarà sobre els pressupostos i recaptarà les opinions de les persones participants sobre com i on gastar els diners. El segon, se centrarà en els espais de participació amb què explica la ciutadania. En tercer lloc, s’explicarà la viabilitat de la consultes populars i la seua engegada com a pràctica habitual de l’Ajuntament. L’últim punt servirà per a valorar el paper de la ciutadania i la possibilitat de reforçar-ho a través de la informació, la transparència, el poder de decisió i l’associacionisme.

«Volem explicar absolutament amb tots, qualsevol opinió és important i ens pot ajudar a millorar la Carta de Participació Ciutadana», va sentenciar Valenzuela.

Més informació: [email protected]

Arxivat en: Godella, INFORMACIÓ, Moviments Socials, NotíciesGodella, Participació, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *