Godella renova els compromisos per a l’ocupació a l’Horta Nord

060215 Foto final Firmantes IIEl passat 6 de febrer l’Ajuntament de Godella va subscriure els compromisos locals en favor de l’ocupació del Pacte Territorial PACTEM NORD. Ho va fer representat per la seua alcaldessa, Eva Sanchis, en un acte institucional en el qual van participar els alcaldes dels municipis de l’Horta Nord i els representants de les associacions empresarials i sindicals de la comarca.

Després de la benvinguda oferida per Miguel Bailach, diputat a València i alcalde de Massamagrell, es va realitzar una exposició per a reflectir la trajectòria del Consorci Pactem Nord des de l’any 2001 fins a l’any 2014. En aquesta exposició es va mostrar el treball de l’entitat, exercit amb més de 8.000 persones, i es va fer valer el treball que, dia a dia, realitzen amb els ajuntaments molts professionals de diferents disciplines amb els seus equips de govern locals. Es va destacar també, per part del gerent del Consorci Pactem Nord, José Antonio Navarro, la importància que adquireix en el moment actual la labor en l’àmbit psicosocial i de l’acompanyament a les persones aturades. Va posar igualment de relleu la implicació de moltes empreses del territori en les iniciatives d’ocupació de Pactem Nord i va destacar-ne i agrair-ne la col·laboració, especialment amb el programa Incorpora de l’obra social de la Caixa.

L’acte institucional va disposar també de l’assistència de membres dels grups de les corporacions locals responsables d’instituts d’educació secundària, centres educatius, del teixit associatiu –especialment associat a la dona i al comerç– de diverses entitats de caràcter social col·laboradores, professionals, empresaris, emprenedors i usuaris amb els quals treballa Pactem Nord.

Arxivat en: Comarcal, Godella, Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *