Candidatura Compromís per Godella

El passat divendres 17 d’abril, a les 19.30 h. els jardins de Villa Eugènia van acollir l’acte de presentació de la candidatura de coalició Compromís per Godella per a les eleccions municipals de 2015 en Godella, encapçalada per l’actual alcaldessa, Eva Sanchis.

A l’acte va assistir un nombrós grup de simpatitzants que escoltaren amb atenció les intencions i propostes que el col·lectiu de Compromís te per a Godella i que, amb la seua presència, donaren suport i afecte a la candidatura que es presentava.

L’acte el va conduir l’exregidor Genís Ruiz que va anar presentant als intervinents.

 

En primer lloc va parlar Paco Aràndiga, actual regidor d’esports i agermanament i segon en la candidatura que va fer un repàs del balanç de govern dels 4 anys de pacte de govern local.

A continuació, va intervindre Emili Altur, tinent d’Alcalde de Burjassot i Diputat provincial de Compromís, que va lloar la tasca d’Eva i Paco en la seua gestió de govern i va agrair el recolzament del col·lectiu de Godella al de Burjassot en els seus inicis.

A continuació va intervindre el Diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, que va recordar el fet que Compromís és una força sense dependències a Madrid i la condició d’incorruptibles dels candidats.

Finalment, Eva Sanchis, actual Alcaldessa i cap de llista de la candidatura, va fer un repàs del treball fet per l’equip de govern durant els últims quatre anys i, en particular, aquest darrer any al càrrec de l’alcaldia. Va posar de manifest que malgrat les dificultats trobades (competències, finançament, sentència monges, infidelitat d’acords…) l’equip de Compromís ha demostrat la seua enorme capacitat de treball. En paraules d’Eva Sanchis: ‘Un treball fet amb il·lusió, responsabilitat, valentia i confiança en les nostres idees, però al mateix temps fet amb la participació de la ciutadania i posant per damunt de tot la tolerància, el respecte i l’interés comú en totes les decissions preses’.

Després d’exposar públicament les seues inquietuds i esperances per continuar millorant Godella i el conjunt del nostre territori, Eva Sanchis va anar presentant a cadascuna de les persones que configuren la llista de la candidatura. Un total de 17 titulars i 8 suplents amb igual nombre de dones i homes, ordenats en cremallera. La llista, el més àmplia possible i consensuada, integra tots els àmbits de la societat civil, configura un equip multidisciplinar i inclou represesentants de tots els barris de Godella.

CANDIDATURA 2015: 1.- EVA SANCHIS;2.- PACO ARANDIGA;3.-TATIANA PRADES;4.- JOAN ALONSO;5.- MIREIA SALVADOR;6.- ADOLFO RODRIGUEZ;7.-FINA MARTINEZ;8.-MIQUEL REQUENA;9.- ROSA ESTELLES;10.-GENIS RUIZ;11.-CLAUDIA GARCIA;12.-ENRIC LLOPIS;13.-QUETA BAQUERO;14.-CARLES DURAN;15.- CARME ARNAL;16.-SANDRO PONS;17.-EVA LLEDO;S1.-JORDI HERNANDEZ;S2.-ROSA PARDO;S3.-CARLES FRANCES;S4.-ANGELS CANO;S5.-TONI TORA;S6.-VICTORIA MARIN;S7.-ENRIC CULLELL;S8.-PILAR PASCUAL

godella-cartell-01-1godella-cartell-02-2

Arxivat en: Alcaldia, Compromís, ELEC_2015, Godella, INFORMACIÓ, Moviments Socials, NotíciesGodella, Pàgina recomanada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *