150 xiquets participen en la IV Jornada Lúdica i Esportiva Ciutat de Godella

Imatge

Dissabte passat, 25 d’abril, prop de 150 escolars de vuit centres de Godella van participar en la IV Jornada Lúdica i Esportiva Ciutat de Godella. En un ambient distès i dirigits pel professorat i voluntariat de la família professional d’activitats físiques i esportives de l’IES Conselleria, els menuts van completar un circuit de 12 estacions i van poder practicar exercicis rítmics, carreres de sacs, voleibol amb pilotes gegants i handbol, entre altres.

El CEIP Cervantes, el CP Edelweiss, el CP Luis Amigó, el CP Sagrat Cor, el C. Cambridge, l’Escola Municipal de Bàsquet, el CP Mas Camarena i el CEIP Barranquet van culminar el matí amb un lliurament de premis presidit pel regidor d’Esports, Francesc Aràndiga, en el qual es va reconèixer l’esforç de tots i cadascun dels centres participants sense distinció per raó de resultats.

(text extret de la pàgina web de l’Ajuntament: http://www.godella.es/va/content/150-xiquets-participen-en-la-iv-jornada-ludica-i-esportiva-ciutat-de-godella)

Arxivat en: Bàsquet, Cultura i Educació, ESPORTS, Esports, Festes, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Participació, Regidoria d'Esports, Regidoria d'Esports, Running, Senderisme, Temes, Uncategorized, Waterpolo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *