Els clubs esportius signen els seus convenis amb l’Ajuntament

Imagen

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Godella ha signat els convenis de col·laboració amb els clubs de la localitat. Francesc Aràndiga, responsable de l’àrea, va rebre als representants del Club de Pilota Valenciana, del Club Ciclisme el Cantonet, del Club Waterpolo i del Club Natació de Godella, del Club Atletisme A les 9, del Godella CF i del CB L’Horta Godella. La presidenta d’aquest últim, la mítica Anna Montanyana, que el passat 27 d’abril va anunciar la seua retirada als 34 anys, va ser l’encarregada de plasmar la seua signatura en el document. L’exjugadora d’Alboraia, que va debutar amb 13 anys i 364 dies amb el Dorna Godella, va ser la primera valenciana a jugar a la WNBA. El seu major assoliment amb la selecció espanyola va ser, sens dubte, el bronze aconseguit en el Mundial de 2010, a la República Txeca.

D’altra banda, també el Comitè d’Agermanament amb Nosiy le Roi i Bailly es va sumar a la ronda de signatures de convenis. La presidenta de l’òrgan godellenc, Rosa Estellés, va rubricar la seua relació amb l’Ajuntament el que garantirà la continuïtat dels programes d’intercanvis entre Godella i les localitats franceses.

 

Arxivat en: Agermanament, Bàsquet, ESPORTS, Esports, Godella, INFORMACIÓ, Moviments Socials, NotíciesGodella, Regidoria d'Esports, Regidoria d'Esports, Running, Senderisme, Temes, Waterpolo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *