L’Escola d’Adults organitza un viatge a Bocairent i Ontinyent per al 13 de maig

Imatge

Dimecres vinent, 13 de maig, l’alumnat de l’Escola Permanent d’Adults de Godella, i totes aquelles persones interessades, tindran ocasió de conèixer les localitats de Bocairent i Ontinyent i tota la seua riquesa patrimonial i artística. El preu és de 17 euros per a les persones associades i de 20 per a la resta.

L’eixida està prevista a les 8.45 h, des del carrer de Maria Ros (a la cantonada de l’Institut Comarcal) i el retorn, a les 20 hores. La primera visita programada serà la de la localitat de Bocairent, en la qual es coneixerà el barri medieval, la cava de Sant Blai, el Museu de la Neu, les covetes dels Moros o del Colomer –segons grups– i la plaça de bous excavada a la roca.

L’experiència inclou el dinar al Restaurant Ravalet amb un assortiment d’embotits curats de la zona, cassoleta de carxofes amb llonganisses i ensalada valenciana. Com a plat principal es podrà triar entre arròs al forn o gaspatxo de Mariola (beguda, pa, postres i cafè inclosos).

A la vesprada serà el moment de conèixer Ontinyent i el seu barri medieval amb el Convent de les Carmelites, el Palau de la Vila, el Museu Tèxtil i el Museu de Gegants i Cabuts. Finalment, es concedirà un temps lliure per a poder realitzar compres i degustar embotits i dolços.

Arxivat en: Cultura i Educació, Cultura i Educació, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Regidoria d'Educació, Temes, Uncategorized

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *