L’Ajuntament dóna compte de la liquidació de 2014 i tanca amb un superàvit de 352.000 euros

L’Ajuntament de Godella va celebrar ahir l’últim ple ordinari de la legislatura i en ell va donar compte de la liquidació del Pressupost General de l’exercici 2014 que es va tancar amb un romanent positiu de tresoreria per a despesa de 352.000 euros.

Imagen

A més es va aprovar el reconeixement de factures pendents de l’any passat per valor de 72.000 euros –factures que o bé no tenien dotació pressupostària o bé estaven pendents de la seua aprovació perquè es van presentar en finalitzar l’exercici–. D’aquesta manera, l’Ajuntament dotarà a les corresponents partides de l’import necessari per a fer front al seu pagament.

En el mateix ple es va aprovar l’ús de 150.000 euros d’aquest romanent per a aprovisionar la quantitat de 800.000 euros compromesos per l’acord per al pagament per l’expropiació del parc de la Devesa. Aquest punt es va aprovar amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Compromís i PP (15) i els vots en contra d’EU (2).

Es tracta del vuitè any consecutiu –tots els que ha gestionat la coalició d’esquerres–en què es tanca l’exercici anterior amb romanent positiu de tresoreria.

Arxivat en: Alcaldia, Compromís, Economia i Ocupació, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Plenaris, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *