L’Ajuntament de Godella va celebrar ahir l’últim ple ordinari de la legislatura i en ell va donar compte de la liquidació del Pressupost General de l’exercici 2014 que es va tancar amb un romanent positiu de tresoreria per a despesa de 352.000 euros.

Imagen

A més es va aprovar el reconeixement de factures pendents de l’any passat per valor de 72.000 euros –factures que o bé no tenien dotació pressupostària o bé estaven pendents de la seua aprovació perquè es van presentar en finalitzar l’exercici–. D’aquesta manera, l’Ajuntament dotarà a les corresponents partides de l’import necessari per a fer front al seu pagament.

En el mateix ple es va aprovar l’ús de 150.000 euros d’aquest romanent per a aprovisionar la quantitat de 800.000 euros compromesos per l’acord per al pagament per l’expropiació del parc de la Devesa. Aquest punt es va aprovar amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Compromís i PP (15) i els vots en contra d’EU (2).

Es tracta del vuitè any consecutiu –tots els que ha gestionat la coalició d’esquerres–en què es tanca l’exercici anterior amb romanent positiu de tresoreria.