BIM Ràdio 2.0 organitzarà un Debat Electoral amb els set candidats a l’Alcaldia

Imagen

El programa d’informació municipal, BIM Ràdio 2.0, eixirà de l’estudi de Ràdio Godella dijous que ve 14 de maig, a les 19 hores, per a gravar un debat electoral, de dues hores, amb els set candidats a l’Alcaldia que es presentaran a les eleccions municipals del pròxim dia 24 del mateix mes. El programa s’emetrà el dia 21 –també a les 19 hores– i es realitzarà al saló de plens de l’Ajuntament; a més, es gravarà en format de vídeo per a publicar-ho en el canal municipal de Youtube. L’enregistrament estarà obert al públic pel que podran assistir totes les persones que estiguen interessades a escoltar, en primera persona, les propostes de cada partit i conèixer, amb major detall, als candidats que concorren als comicis.

José María Musoles (PP), Salvador Soler (PSPV-PSOE), Eva Sanchis (Bloc-Compromís), Joan Cardo (EU), Ana Fernández (UPyD), Sento Cotanda (Ciutadans) i Reme Catalunya (Canviem entre tots Godella) respondrán al qüestionari preparat pel Departament de Comunicació que ha establit uns temps d’intervenció d’entre 1 i 3 minuts per a cada tema i l’ordre del qual es decidirà en el sorteig que se celebrarà 30 minuts abans de l’inici del programa en el mateix saló de plens.

Per qüestions de programació, l’espai radiofònic no arreplegarà preguntes ni suggeriments del públic que es puguen realitzar al final del debat encara que cada representant podrà atendre a les qüestions si ho considera oportú.

Arxivat en: Agència d'ocupació, Agermanament, Agricultura - Consell Agrari, Cinema, Comunicació, Cultura i Educació, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, ELEC_2015, Esports, Festes, Godella, INFORMACIÓ, Música, NotíciesGodella, Opinions, Pàgina recomanada, Participació, Personal, Pintura, Radio Godella, Regidoria d'Educació, Sanitat i Benestar Social, Temes, Uncategorized, Urbanisme i Medi Ambient, Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *