El còmic valencià Eugeni Alemany serà el protagonista de la Nit de cap d’any de Godella. La iniciativa –inèdita– de la Regidoria de Cultura permetrà que la ciutadania de la localitat i els seus voltants puguen gaudir d’una «vetlada inoblidable» i rebre el nou any «de la millor manera, amb un somriure als llavis», tal com ha assenyalat la responsable de l’Àrea, Tatiana Prades, qui ha assegurat a Ràdio Godella que el seu major interès és «programar amb originalitat i atreviment, alhora que involucrar al riquíssim teixit associatiu i cultural del poble».

Serà al Teatre Capitoli de Godella on l’humorista farà una representació especial de finalització d’any del seu espectacle En persona guanye, un monòleg ple d’humor i improvisació i on el públic també juga un paper molt important. El xou començarà a les 23.30 h el dia 31 de desembre i, a més de moltes rialles i sorpreses, hi haurà cotilló, cava i raïms per a tots els assistents amb el preu de l’entrada, que serà de 10 euros i que ja es poden adquirir al Centre Cultural Xicranda de Godella (tel. 963 64 29 52. C/ Manel Tomás, 2).

«Us esperem al Teatre Capitoli de Godella amb un espectacle de finalització d’any 100% valencià, 100% imprevisible i 100% divertit!!!», conclou el propi Eugeni Alemany.

eugeni_xicotet