Font: www.godella.es

La inauguració, una de les que major expectativa alça durant l’any, va comptar amb la presència d’un centenar de persones i va ser presidida per l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis; la regidora de Cultura, Tatiana Prades; i pel comissari i ànima máter del projecte, Josep Ferriol.
«El Centre d’Art Villa Eugenia es vestirà de dol alhora que mirarà cap al futur –ha comentat la regidora de Cultura, Tatiana Prades– ja que que l’obra de Puig i Benlloch sempre estarà amb nosaltres; ells, a més sempre han compartit el sentit últim d’aquesta mostra que és el de mostrar a la ciutadania el que fan, dia rere dia, els nostres artistes plàstics als quals devem bona part de l’essència, la imatge i el sentit del nostre poble».
Així, la mostra arreplega les últimes creacions de 26 artistes de Godella que conjuminaran l’hiperrealisme amb l’abstracte, l’impressionisme amb el constructivisme. Escultura, serigrafia, pintura… Diferents generacions, motivacions, estils i perspectives en una mateixa sala i amb un mateix objectiu: «demostrar que més enllà de cap altra circumstància, som artistes», va assenyalar Josep Ferriol. Per la seua banda, Sanchis va aprofitar la seua intervenció per a agrair el treball a Ferriol i va animar als joves a «que recuperen la il·lusió i participen en aquesta mostra que és un privilegi per a tots i, per descomptat, des de l’Ajuntament, recolzarem sempre dins de les nostres possibilitats perquè se seguisca celebrant amb la dignitat que es mereix». L’exposició romandrà oberta al públic fins al 21 de gener.