Font: www.godella.es

Les especialitats de grau a les quals va dirigida l’oferta són Periodisme, Gestió en Administració Pública, Relacions Laborals i Recursos Humans, i Treball Social.

Les beques s’adjudicaran per mitjà de concurrència competitiva entre les persones aspirants que hauran de tenir, almenys, 18 anys i no podran estar gaudint d’una altra beca al mateix temps ni compatibilitzar-la amb cap altra activitat laboral. La dotació mensual bruta serà de 350 € per 20 hores setmanals i la beca tindrà una durada de 3 mesos, que hauran d’acabar, necessàriament, abans del 30 de juny de 2016.

«Aquest és un pla de col·laboració que estem promovent des de fa ja diversos anys perquè com a AODL entenem que incideix en dos elements essencials com són l’aposta per la formació –que augmenta les opcions d’una inserció laboral posterior–, i la joventut, que és un dels sectors més afectats per la crisi», va comentar el regidor de Promoció de l’Ocupació i Desenvolupament Local, Salvador Soler.

El termini de presentació de sol·licituds acabarà el 15 de febrer i haurà de realitzar-se per registre d’entrada de l’Ajuntament. Les taules de baremació, així com les bases completes, es poden descarregar dels documents adjunts de la part inferior d’aquesta pàgina. Per a més informació, les persones interessades poden dirigir-se a l’Agència d’Ocupació Local de Godella, a l’edifici de Villa Teresita.