Font: www.godella.es

En aquesta ocasió, els representants godellencs van ser el regidor de l’Àrea, Francesc Aràndiga, i el regidor d’Esports, Fernando Oliveros.

L’acte va estar precedit per una actuació de la Banda de l’Escola de Música de Bailly, el director de la qual és el godellenc Salvador Estellés. A continuació van prendre la paraula un diputat del congrés francés, el regidor d’Agermanament de Godella i l’alcalde de Noisy le Roi, Marc Tourelle. En les seues paraules, Aràndiga va mostrar la solidaritat del poble de Godella amb el francès pels recents atemptats patits.

Diferents alcaldes de les localitats pròximes i dos diputats van assistir també a l’acte en el qual se li va atorgar a Salvador Estellés una medalla d’honor per la seua dedicació al poble de Noisy le Roi.

La delegació godellenca va aprofitar l’estada per a reunir-se amb l’alcalde de Noisy le Roi, Marc Tourelle; el regidor d’Esports de Bailly, Roland Villerval i la vicepresidenta del Comitè d’Agermanament francès, Christiane Peyrouse, per a tancar i programar diferents intercanvis per a 2016. Finalment van realitzar una visita al poble amb una especial atenció a les instal·lacions esportives.