Font: www.godella.es

El Poliesportiu Municipal va ser seleccionat com a seu per la Federació Valenciana de Pilota per la seua trajectòria i per la recent renovació de les instal·lacions, fets que el converteixen en un dels millors de tota la comarca.

Lluís va ser el primer a saltar al frontó i a emportar-se els tres punts del seu enfrontament amb Txetxu de les Alcubles. La partida, que va estar molt disputada, es va inclinar del costat local en la recta final encara que, després d’obrir una bretxa important, el pilotari dels Serrans va estar a punt de complicar-li la vida al de Godella. Al final, 32 a 28. Encara més igualada, si és possible, va ser la partida que van disputar Edu Febrero i Javi d’Almussafes. Un duel pletòric que es va emportar el godellenc després d’una emocionant remuntada final que va deixar el marcador en 32 a 30 –resultat que també va permetre al jugador visitant puntuar. Menys sort van tenir Óscar i Jordi. El primer caigué davant d’Enric del Puig per 22 a 32, mentre que Jordi va poder fer poc davant del contundent joc de Juan d’Almussafes, que es va adjudicar la victòria per 32 a 8

Diumenge vinent, entre les 10 i les 14 hores, tindrà lloc la segona jornada del Campionat en tercera categoria. La segona es disputa a Borbotó i la primera, a Almussafes, on també tindrà lloc la final.