Font: www.godella.es

Es tracta d’una iniciativa coordinada per una psicòloga especialista que presta el suport necessari a les persones amb diferents dificultats de gènere i en temes de maltractament.

El 16 de febrer s’iniciarà la programació amb la xarrada La sana autoestima. El dia 23 tindrà lloc un taller d’intercanvi de problemes. El mes de març s’estrenarà amb L’arbre de la meua vida i el dia 8 s’oferirà una sessió oberta especial sobre apoderament amb motiu del Dia de la Dona. La necessitat de saber dir que no i les tècniques per a eliminar l’estrès i l’ansietat completaran les activitats del mes. Finalment, a l’abril s’oferirà un taller de relaxació i respiració, un vídeo fòrum en el qual es projectarà Curts per la igualtat, la xarrada 10 claus per a entrenar l’optimisme i un taller de jocs terapèutics.

Les sessions tindran lloc en l’edifici de Villa Teresita els dimarts, de 10 h a 11.30 h, amb l’objectiu de treballar l’autoconeixement i reforçar l’autoestima de les dones, millorar les relacions de família, desenvolupar recursos intrapersonals i interpersonals com a dona, informar sobre temes de coresponsabilitat i igualtat, i oferir recursos per a l’educació de filles i fills.

La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar fins al 15 de febrer a la consergeria de Serveis Socials.

pdf

Programació taller