10 K de Godella, XIV Edició

cartel-A2-pastilla-727x1024

Dissabte vinent, 21 de maig, se celebrarà a Godella per catorzé any consecutiu, la Carrera Popular 10k. La prova, que ja té pràcticament tancat el nombre d’inscripcions, acollirà fins a 1000 persones, que correran en la categoria d’adults, i un nombre indeterminat de juvenils i infantils, que es podran apuntar el mateix dia, tot i que l’organització demana que en la mesura del possible es faça abans. Segons asseguren els membres del Club d’Atletisme A les Nou, els organitzadors de la carrera, «any rere any la prova arreplega un notable èxit de participació». No obstant això, deixant la participació de banda, asseguren que el més important per a ells és «que cada persona que participe gaudisca de l’entorn, immillorable per a córrer, i que s’emporte un gran record de Godella». En resum, el que pretenen és «generar un esdeveniment que vaja més enllà del que és la carrera, amb un ambient festiu a l’exterior del Pavelló Municipal de Godella». Allà serà on començarà la carrera infantil, a les 17.30 h, i la carrera d’adults, a les 19.15 hores.

Els representants de A les Nou agraïxen «a tots els patrocinadors que fan possible la carrera», i destaquen que «tots estan lligats d’alguna manera a Godella, no hi ha cap de fora». A més, posen en valor «la col·laboració dels xicotets comerços del poble, que amb el seu granet d’arena també fan que la carrera es puga celebrar». Per últim, afegeixen que «tant la Policia Local com Protecció Civil es mobilitzaran en tot moment per garantir la seguretat de totes les persones corredores».

Font www.godella.es

Arxivat en: Regidoria d'Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *