Font: www.godella.es

La programació començarà dilluns, 21 de novembre, a les 18.30 hores, al Saló d’Actes de Villa Teresita, amb la presentació dels actes a càrrec de l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i la regidora d’Igualtat, Teresa Bueso. A més, la periodista Paqui Méndez presentarà el certamen Curtmetratges per la igualtat. L’endemà hi haurà sarsuela a les 18 hores, al mateix lloc. I dimecres, una xerrada organitzada per la Regidoria de Joventut a càrrec de Juan Carlos Castelló Meliá. «Per què encara violència de gènere?». Dijous, dues cites destacades. A les 19 hores començarà a la 98.0 de la fm un programa especial del Bim ràdio 3.0 i mitja hora més tard, a les 19.30 hores, al teatre Capitolio, el taller de teatre de l’EPA representarà «Todas tenemos la misma historia».

I per al dia 25, el Dia internacional contra la violència de gènere, La Regidoria d’Igualtat organitza una concentració amb lectura de manifestos a les 12 hores, a la porta de l’Ajuntament de Godella. A la vesprada hi haurà una manifestació pels carrers de València que començarà a la plaça del Parterre.

Així mateix, encara queden places per al taller d’empoderament per a dones. Les inscripcions es poden fer al matí (de 11 a 15 h.) en la consergeria de Serveis Socials. Al llarg de tot el mes, es realitzaran tallers de «festeig no sexista» en instituts, a càrrec de la psicòloga experta en igualtat, Raquel Barletta.