Font: www.godella.es

«Volem que els xiquets gaudisquen de les seues vacances i al mateix temps, oferir un servei a tots aquells pares i mares que treballen durant el Nadal i per tant no poden fer-se càrrec dels seus fills». El regidor de Joventut, Joan Cardo, informa que les inscripcions es poden realitzar del 28 de novembre al 9 de desembre per registre d’entrada de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dilluns i dijous de 16.30 a 18.30 hores. Els preus (que els trobareu al final de l’article) oscil·len entre els 21 i els 72 euros. Els documents que cal presentar també els trobareu baix de l’article en format PDF.

Segons afirmen des del Departament de Joventut «aquest any a l’escoleta tractarem el Nadal des del teatre, portarem a escena l’estrellita de nadal d’Alejandro Sánchez Ontiveros, per als més petits i “La foto de Nadal” on surten retratats tots, des del nen Jesús fins a la Grossa de nadal. Però són tants que el fotògraf s’haurà d’armar de paciència per col·locar-los a tots … Com ho aconseguirà?
També construirem instruments musicals, veurem la funció de “La caputxeta ferotge i el llop vermell” i jugarem amb tot tipus de jocs, de taula, gimcanes, jocs de fusta, jocs gegants … Tot el necessari per a passar unes vacances de Nadal tremendament divertides».

Preus per a godellencs:

-Del 23 de desembre al 5 de gener: 49,50 euros el primer xiquet i 38,25 euros a partir del segon germà
-Del 23 al 30: 27,50 euros el primer xiquet i 21,25 euros a partir del segon germà
-Del 2 al 5 de gener: 22 euros el primer xiquet i 17 euros a partir del segon

Preus per a gent d’altres poblacions:

-Del 23 de desembre al 5 de gener: 72 euros
-Del 23 al 30: 40 euros
-Del 2 al 5 de gener: 32 euros