Música i alimentació saludable, a la programació d’abril del Mercat de Venda Directa

Font: www.godella.es

El Mercat de Venda Directa arrencarà el dissabte 1 d’abril amb la programació d’aquest nou mes, en la qual s’inclou un concert i dos tallers sobre alimentació. Els dies 15 i 22 es farà un parèntesi a les activitats per les vacances de Pasqua, tot i que el mercat romandrà obert.

El primer acte d’abril el protagonitzarà El Cifu, que oferirà un concert gratuït el dia 1 a les 12:00 h.

Al següent cap de setmana, el dia 8 es realitzarà un taller gratuït de colors i cultius a les 12:00 h, a càrrec de la cooperativa Racó d’Amalur. Els participants descobriran els beneficis per al nostre organisme dels pigments que donen diferents colors als aliments.

Per últim, després de Pasqua, el dissabte 29 d’abril, Héctor Hernández impartirà el taller de raw food a les 12:00 h. La inscripció, gratuïta, haurà de realitzar-se a través del mail [email protected]. En aquesta activitat es comentaran els punts bàsics d’aquest tipus de cuina, es parlarà sobre els seus beneficis i inconvenients i s’aprendrà a elaborar algunes receptes i preparacions senzilles. Bona part de les propietats i dels aliments que consumim diàriament es perden durant la cocció. Amb la cuina sense foc (raw food) el nostre organisme rep tots els enzims, vitamines i nutrients.

Arxivat en: Agricultura - Consell Agrari, Medi Ambient, Regidoria Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *