Font: www.godella.es

La nova edició del Godejam Graffiti, el festival de cultura urbana de Godella recolzat per les regidories de Joventut i Cultura, es celebrarà el diumenge 28 de maig al carrer de l’Escorxador.

Aquesta iniciativa compleix tres anys -dos des que està impulsada per l’Ajuntament- i ha reunit a grans noms d’aquest art urbà, que es donen cita a Godella per plasmar el seu talent a espais buits i desaprofitats que alguns veïns i veïnes cedeixen per a aquest ús.

Enguany, l’exhibició de Graffiti de les 10:00 h comptarà amb la presència de Bomba, Zazza, Elrond, Close, Keoni, Bems, Sink, Mawe, Xemayo i Nauni. A les 12:30 h hi haurà una exhibició de hip-hop a càrrec de United Growth. També es farà una classe d’iniciació oberta per a tots els públics.

En paraules de la regidora de Cultura, Tatiana Prades, «la idea d’aquesta iniciativa és descontextualitzar l’art i portar-lo als carrers per tal d’apropar-lo als més joves. Pensem que aquesta serà una edició molt interessant perquè l’exhibició de ball urbà li aporta un valor afegit més enllà del de la pròpia pintura, i esperem que tinga una bona acollida».

Per la seua banda, el regidor de Joventut, Joan Cardo, ha destacat que «es tracta d’una activitat on treballen de manera conjunta dos regidories, la qual cosa és molt positiva perquè permet reduir despeses i treballar amb sinèrgies». Respecte al valor artístic, Cardo ha assenyalat que «tenim un concepte d’art molt acadèmic i a vegades costa trencar la norma. L’Ajuntament vol donar suport a aquesta manifestació artística precisament per fer front a este tipus de prejudicis».